مقالات

نتیجه اعمال خوب و بد انسان و خود سحری

در این مقاله به موضوع نتیجه اعمال خوب و بد انسان و خود سحری خواهیم پرداخت، در این مقاله به مواردی اشاره میشود که تاثیر آن در زندگی انسان بسیار مهم میباشد. در این خصوص باید بدانید که ذهن انسان در فراز و نشیب های زندگی و تلخی و شیرینی و به هنگام کامیابی ها و در رویارویی با ناکامی ها همواره این نکته ها و پرسشها را مطرح می کند که آیا اعمال خوب یا بد گذشته که انجام داده ام در این کامیابی یا ناکامی و به طور کلی در زندگیم مؤثر بوده یا خیر؟ و من هم اکنون شاهد پیامد اعمال گذشته خویش دراین دنیا هستم یا اینها نتایج اموری دیگر است؟

نتیجه اعمال انسان

نتیجه اعمال خوب و بد انسان

و به تعبیر دیگر سؤال اصلی این تحقیق این است که آیا اعمال خوب و بد انسان در زندگی آینده او نقش به سزا دارد یا خیر؟ و انسان در همین دنیا کیفر یا پاداش اعمال گذشته خود را می بیند یا خیر؟ اگر پاسخ به این سؤالات مثبت باشد:یعنی بین اعمال انسان و پیامدهای آنها رابطه وجود داشته باشد.

سؤال دقیق تر و مهم تر بعدی این است که این رابطه از چه نوعی است؟ آیا از نوع رابطه ثابت علّی و معلولی است؟ و آیا آگاهی از آن به ما قدرت پیش بینی می دهد؟ و در یک سخن آیا در پرتو آن می توانیم به طور صریح و روشن و نیز کاربردی بیان کنیم که در صورت انجام فلان عمل خاص، باید در این دنیا منتظر فلان پیامد خاص باشیم یا خیر؟ در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

پاسخهای قرآن به نتیجه اعمال خوب و بد انسان

پاسخهای قرآن به نتیجه اعمال خوب و بد انسان

در مورد پاسخ قرآن به مضوع نتیجه اعمال خوب و بد انسان باید بگوییم برای یک فرد مومن و مسلمان جستجو و تحقیق در این رابطه در قرآن به دلیل ویژگی های منحصر به فرد این کتاب آسمانی به ویژه جنبه وحیانی بودن آن از مزیتی خاص برخوردار است

قرآن به این پرسش دوگونه پاسخ می دهد:
1- پاسخ اجمالی
در این خصوص پاسخ اجمالی قرآن به این مسأله مثبت است؛ یعنی قرآن به طور کلی می پذیرد که عمل برای انسان، نقش آفرین است (نجم/39) و هر کسی در گرو اعمال خویش است (مدثر/38) و وصول به لقای الهی و محرومیت از آن در گرو انجام اعمال صالح است (کهف/110) و اعمال حسنه و سیئه در زندگی تأثیر حتمی دارد (نساء/85) و در ادامه نیز: (بقره/286) – (نحل/97) – (اسراء/7) و همچنین (فصلت/46).

اما به راستی دست یابی به قانون عمل و عکس العمل و تعیین مصادیق قرآنی آن و تبیین روابط ثابت میان اعمال و پیامد آنها به صورت تفصیلی، نیازمند گذر از چه مراحلی است؟
2- پاسخ تفصیلی
در این مورد دستیابی به پاسخ تفصیلی قرآن به این مسأله نیازمند مطالعه تخصصی در این زمینه و پی جویی و آمارگیری از کلیه اعمال موجود در قرآن ، توضیح و تبیین روابط ثابت بین اعمال و پیامد آنها با تکیه بر آیات به صورت صریح و استقرایی، تبیین تأثیر آگاهی از این قانون و رابطه ثابت در فرد و جامعه است.

خود سحری چیست؟

خود سحری چیست؟

در این بخش در مورد خود سحری مطالبی را تقدیم شما خواهیم کرد، خود سحری مکانیزمی است که بصورت مستقیم بر افکار انسان تاثیر میگذارید، اگر بصورت ساده و روان بخواهیم این موضوع را شرح دهیم باید بگوییم: گاهی مواردی پیش می آید که خودمان باعث میشویم اتفاقات بدتر یا بهتر برایمان رخ بدهد، علت این ها چیست و چه چیزی رخ میدهد؟ باید در پاسخ بگوییم که این مکانیزم توسط افکارخودمان صورت میگیرد.

سوال اینجاست که آیا انسان حاضر میشود بخودش ضربه بزند؟

در پاسخ باید بدانید که این موارد خود سحری شاید بطور روزمره در زندگی ما بوجود بیاید و ما بدون آنکه بدانیم واقعا چه کار و تفکری کرده ایم به خودمان ضربه وارد میکنیم، در ادامه بصورت ساده و روان میخواهیم حقیقت ماجرای خود سحری رو به شما بگیم.

در این خصوص حتما شنیدین این ضرب المثل را (از انچه میترسیدم سرم آمد ) یا ( خودم بچه خودمو چشم زدم ) و هزاران نمونه عینی که رخ میدهد و ما از کنارش بسادگی عبورمیکنیم اما خوب اصل ماجرا چیه از کجا شروع میشود؟

نمونه های درمانی که الان در واقع اتفاق می افتد همه بر همین مبنا هست، گاهی توهم همچنین فضایی رو ایجاد میکنه یه مثال واضح میزنم:

در این خصوص فرض کنید شما میدانید فلانی در دادگاه نفوذ دارد اما اینم از گفته های دیگران شنیده اید نه اینکه خودتان دیده باشین یعنی نه تا حال شما باهاش مشکلی داشتی که به دادگاه ختم بشه که بخواهد پیروز بشه یا شکست بخوره اما از این و آن شنیدین فلانی نفوذ داره، در اینجا دو اتفاق در همین ابتدا رخ میدهد در ارتباط شما با ایشان

  • اینکه شما حواستون رو جمع میکنید تا اگر ایشون حقی هم از شما ضایع کرد کاری نکنید چون فکر میکنید اخرش اون نفوذ داره
  • اینکه شما بدون اینکه حتی اون بخواهد یسری امتیاز الکی بطرف میدهید
  • تقریبا بدترین نوع ان هست،شما از ترس زیاد همان ابتدا یکاری میکنید که دیگه یک عمر براتون ضرر میشه

حال هر سه مورد بالا به نفع ما در نهایت نیست چون رفتار ما از عدم شناخت درست هست، در بحث ماورایی دقیقا بر همین منوال هست مثلا شنیدیم که فلانی جادو بلده

ما در جایی باهاش حرف میزنیم که ایشون نه اسمی از ما میداند نه صدایی شنیده و نه عکسی دیده یعنی دقیقا فاقد ارتباط دهی جهت فرستادن انرژی هست، حال مثلا با او کمی بد حرف میزنیم یا از حقمان بدرستی دفاع میکنیم بعد از اتمام ماجرا میگیم فلانی که بلده نکنه الان برام انرژی منفی بفرسته بعد در کمال ناباورانه بدن ما شروع به تحریک شدن میکنه و یه حالت بد و التهاب روحی پیدا میکنیم اما در بررسی بسیار خنده دار خواهد بود، اگر ان چیزی بلده باید بدانیم نحوه فرستادن انرژی منفی بطرف ما از چه طریقی هست

آیا فقط با شناخت مجازی با اسم مستعار شدنیه ؟ خیر، مورد بعدی اون اگر بلده خوب شما هم بلدین چطور میشه برای اون قدرت ماورایی قایل هستیم برای خودمان نیستیم

بارها و بارها دیدیم طرف الکی گفته بشین من الان برات یه موکل میفرستم بعد طرف اومده میگفت اره دیدم شاخش اینجوری بود .پوستش اینجوری بود و غیره.بعد طرف گفته شما چطوری دیدی من که هنوز نفرستادم

نکته مهم: پس اول باید دقت کنید دوم هیچگاه منفی بافی نکنید.

حالا مواردی هم هست که طرف شاید واقعا کاری کرده باز امکان اینکه اون کار بیاد به من بخوره چقدره؟ از طرفی خودمان با دادن نیروی منفی به طرف ده برابر اون رو قویتر میکنیم.

پس عامل اصلی خود سِحری خودمان هستیم.
در این خصوص برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مطالب: سحر و طلسم و جادو را مطالعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تماس با استاد