درباره سایت و مجوز
از آنجایی که در زمینه علوم غریبه و مقوله دعانویسی مرجع و منبع معتبر که از منابع معتبر دینی و شیعی گرفته باشد پایگاه اطلاع رسانی مجربی وجود نداشته است این پایگاه اطلاع رسانی با هدف افزایش آگاهی و پل ارتباطی بین مردم و استاد سید طباطبایی کارشناس علم جفر راه اندازی شده است.
آیا دعا نویسی از نظر فقها و مراجع حقیقت ومشروعیت دارد؟
پاسخ: خواندن و نوشتن دعاهای مأثور (مستند به معصومین و معتبر) برای رفع گرفتاری هایی مانند بیماری، چشم زخم و وسوسه و…از نظر اسلام و فقها و مراجع امری صحیح و پسندیده است. مقام معظم رهبری در پاسخ به سؤالی در زمینه دعا و دعا نویسی و تبرک به دعاها فرموده اند: اگر دعاها از ائمه اطهار «علیهم السلام» نقل و روایت شده باشند و یا مضامین آنها حق باشد، تبرّک جستن به آنها اشکال ندارد. همان گونه که تبرّک جستن به دعاهاى مشکوک به این امید که از معصوم «علیه السلام» باشند، اشکال ندارد.[1] ایشان همچنین در باره اجرت دعا نویسی فرموده اند:” دریافت یا پرداخت مبلغى به عنوان اجرت نوشتن دعاهاى وارده اشکال ندارد.”[2]
فقیه و مرجع بزرگوار تقلید حضرت آیت ا.. گلپایگانی ره در پاسخ به این سؤال که ” عدّهاى از مردم به منظور برطرف شدن گرفتاریها یا مثلا پیدا شدن گم شده و مانند اینها به دعا نویس مراجعه مىکنند و از وى تقاضاى دعا یا فال یا سحر مىکنند و او هم خبرهائى مىدهد که گاهى درست از آب در مىآید آیا مشروع است یا خیر؟”، فرموده اند:” نوشتن دعاهاى مأثوره براى برطرف شدن گرفتاریها مانع ندارد ولى توسّل به فال و سحر و خبر دادن از خفایاى امور اشخاص که راضى به افشاى آن نیستند جایز نیست.[3]
منبع:
[1] أجوبة الاستفتاءات (بالفارسیة)، ص: 320،م س 1432.[2] همان، م س 1431.
[3] مجمع المسائل (للگلپایگانی)، ج1، ص: 567، س 107.
تمامی مطالبی که در این پایگاه درج می شود و مورد تایید استاد طباطبایی می باشد و سعی شده مطالب ساده و روان باشد تا آگاهی افراد را در این زمینه و مقاله علوم غریبه افزایش بدهد.
این پورتال پایگاه اطلاع رسانی عمومی می باشد البته برای کسانی که در این زمینه به صورت تخصصی تحقیق و میکنند پایگاه غیر عمومی فعال می باشد که برای دسترسی به منابع و محتویات آن بنابر تشخیص استاد افراد میتوانند در آن پایگاه تبادل اطلاعات داشته باشند.
آدرس سایت دعانویس: www.Doanevis.Net
شماره تماس مستقیم استاد سید طباطبایی 09351171990